Are you in the people business or the money business?

Wel, mensen in de ‘money business’ verhandelen in cocaïne … en dat blijkt nog steeds illegaal te zijn. We gaan er dus vanuit jullie in de people business zitten.

Jouw meest waardevolle kapitaal?

Uiteraard, jouw eigen mensen. Zij zijn het kloppend hart van jouw bedrijf. Hoe beter zij zich voelen en onderling communiceren, hoe efficiënter jouw bedrijf functioneert.

Jouw mensen continu positief stimuleren vergt een gezonde, duidelijke en menselijke bedrijfscultuur waar elk individu zich in vindt en aan bindt. Hoe creëer je deze nieuwe moderne unieke cultuur?

Online competentie platform

Vagus helpt competenties en verbindende communicatie binnen jouw bedrijf te optimaliseren.

MBhacks

Vagus biedt je de mogelijkheid om aan te sluiten op ons uniek ontworpen platform: MBhacks. Korte en eenvoudig te volgen modules met focus op secundaire competenties zoals: stress management, communicatieve vaardigheden, time management, fysieke balans, weerbaarheid, focus, motivatie, voeding, slaap, emotionele stabiliteit.

De ‘tool’ om medewerkers helpen te transformeren naar weerbare en gelukkig mensen.

Maatwerk

Nieuwe competenties doorvoeren binnen een bedrijf vraagt veel denkwerk.

Het communiceren en onder de aandacht blijven houden hiervan zijn vaak pijnpunten.

Onze whitelabel oplossing

Onze whitelabel oplossing biedt bedrijven de nodige ondersteuning om essentiële competenties in 1 platform onder te brengen. Het platform biedt een variatie aan mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het automatiseren van onboardings en standaardiseren van SOP’s.

Indien je zelf nog niet de vinger kan leggen op de pijnpunten van communicatie binnen je bedrijf en welke competenties noodzakelijk zijn om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen raden wij ons groeiplan aan.

Jouw groeiplan

Het groeiplan begint bij het onderzoeken naar de kern van het pijnpunt dat je bedrijf tegenhoudt om de juiste toekomstgerichte stappen te ondernemen.

Na het detecteren hiervan stellen we een gedetailleerde rapportage op. Hoe deze communicatie pijnpunten te verhelpen? Vagus begeleidt je bij elke stap. Tot een duurzaam resultaat.