“The important thing to remember is not to forget.”

Makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker wanneer je net impactvol nieuws hebt ontvangen en je leven nu net eventjes stil staat.

De "informatie-schok"

Wanneer patiënten hun diagnose te horen krijgen kan dit zeer impactvol zijn. Ze onttrekken zich mogelijk tijdelijk volledig van de fysieke wereld. De “informatie-schok” vertraagt alle verdere communicatie.

Patiënten missen op dat moment jouw waardevolle inzichten en informatie. De te volgen stappen van hun behandeling of zelfs informatie omtrent hun aankomende ingreep. Wij bieden hulp, steun en oplossing bij digitale pre- en postoperatieve informatie.

Online communicatie platform

Vagus biedt unieke digitale oplossingen aan dat de communicatie tussen patiënt en arts drastisch kunnen optimaliseren.

Door de informatiestroom voor patiënten te digitaliseren, automatiseren en vooral de patiënt centraal te plaatsen ondersteunen wij hen tijdens deze onzekere periode.

Onze whitelabel oplossing

Een op maat gemaakt platform dat je patiënt pre- en postoperatief bijstaat.

Pre-operatief geven we je de mogelijkheid om alle nodige informatie omtrent de ingreep te bundelen en digitaal te communiceren. Post-operatief kan je jouw patiënt bijstaan door de nodige nazorg informatie te verschaffen.

Je werkt als geneeskundige niet enkel efficiënter in jouw specialiteit, maar jouw patiënten ervaren ook jouw persoonlijke opvolging dankzij ons platform.

MBhacks

Vagus biedt ook de mogelijkheid om zich aan te sluiten aan ons eigen platform: MBhacks.

Een uniek gebouwd platform met de focus op zelfregulatie. In een periode van behandeling, pre- en postoperatief bevindt een patiënt zich in redelijk wat stress.

MBhacks biedt de patiënten hulp aan door middel van eenvoudig te volgen modules. Waar ze vaardigheden leren om hun zelf intern te reguleren en hun lichaam geen onnodige stress te laten ervaren. Bekijk de video hiernaast.